14.10.2023.

14:01

Foto: Foto: New Age

Zabava

Stiže serija o tajnim agentima! Posle "Aviondžija" poznata produkcijska kuća donosi nove zaplete

U "kuhinji" istaknutog producenta, koji godinama stvara najbolje humorističke serije, Saše Al Hameda trenutno se snima serija "Sekira i med" koja otkriva četiri neobična junaka tajne agencije, no zaboravite na klasičnu tajnovitost i opasnost. Umesto toga, pripremite se za vrtoglavu vožnju kroz komične i apsurdne situacije koje će vas ostaviti bez daha.

Informer

 

Kako Al Hamed kaže, vreme je da se nastavi širenje humora kroz filmske projekte: 

- Uživao sam stvarajući “Aviondžije” koje su donele smeh gledaocima širom regiona. Serija "Sekira i Med" će biti prilika da nastavimo širenje radosti i humora. Radujem se saradnji s timom i zajedničkom stvaranju serije koja će nasmejati publiku i pružiti im trenutke opuštanja - kazao je Saša.

Informer

Saša Al Hamed, producent

Osim zanimljive radnje serije i podmlađene glumačke ekipe koju čine Nemanja Milutinović, Nikola Surbanović i Nenad Heraković, momcima se u ovom novom projektu producentske kuće "New Age", pridružila i legendarna Gala Videnović koja će sve oduševiti u novoj ulozi.

Informer

Iako su trenutno detalji o zapletu i likovima obavijeni velom tajne, jedva čekamo da upoznamo ovu ekipu neobičnih agenata koja će nasmejati do suza. "Sekira i Med" obećava najbolju zabavu, smeh i neočekivane komične obrte, sve u prepoznatljivom stilu ovog talentiranog producenta.

Informer