19.10.2023.

13:35

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Žarko Laušević i Nikolija Jovanović zajedno na filmu! Nastavljeno snimanje prvog srpskog postapokaliptičnog spektakla "Volja sinovljeva"! (FOTO)

Ekipa prvog srpskog postapokaliptičnog filma "Volja sinovljeva" je ponovo na okupu i početkom ove nedelje, na obroncima Beograda, nastavlja snimanje ovog po svemu drugačijeg kinematografskog dela.

Reditelj Nemanja Ćeranić nam donosi epsku avanturu inspirisanu srpkom tradicijom koja je smeštena u daleku budućnost posle nuklearne katastrofe. U svetu bez reda i zakona vladaju haos i anarhija. Ekonomija se zasniva na robnoj razmeni, a najvrednija valuta je metak.

Autorski tim ove filmske priče, koja će se zasigurno izdvojiti kod publike, inspirisan je bio estetikom novoholivudskih i japanskih filmova sedemdesetih godina, koristeći motive iz srpske epske tradicije, a pred domaćom publikom će se pojaviti na jesen 2024. godine.

U filmu će se sa pomenutim glumicma pojaviti i popularna pevačica Nikolija Jovanović

Informer

Žarko Laušević u filmu "Volja sinovljeva"

Reditelj i ko-kreator ovog originalnog filmskog ostvarenja je Nemanja Ćeranić, scenarista i kreator je Strahinja Madžarević, direktor fotografije je Igor Marović, kostimograf Ružica Bukvić, scenograf Damjan Paranosić.

Informer

Nikolija Jovanović u filmu "Volja sinovljeva"

Nastavak snimanja ovog ostvarenja pokrenuo je reditelj Miloš Avramović i producentska kuća "Režim" zajedno sa Telekomom Srbije.