10.11.2023.

13:58

Foto: Arhiv Vojvodine

Zabava

Lazar Ristovski sa 39 godina mlađom devojkom posetio Arhiv Vojvodine (FOTO)

Doajen srpskog glumišta Lazar Ristovski po prvi put se pojavio u javnosti sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić, sa kojom je u vezi.

Lazar i Anica su bili vidljivo raspoloženi u društvu direktora Arhiva Vojvodine, Nebojše Kuzmanovića, koji ih je detaljno upoznao sa čime ova institucija  raspolaže, a dogovorena je i saradnja na drugom delu filma "Kralj Petar Prvi Oslobodilac".

Informer

 

- Veliki srpski glumac i reditelj Lazar Ristovski danas je posetio Arhiv Vojvodine. Ovom prilikom smo potpisali ugovor o saradnji u ime "Zilion filma" i Arhiva Vojvodine. Zahvaljujući podršci Pokrajinske vlade i predsednika  Igora Mirovica,“ Zilion film“ će krenuti u snimanje drugog dela filma "Kralj Petar Prvi Oslobodilac". Naša ustanova će pomoći u izradi scenarija, a Ristovskom ćemo na raspolaganju staviti i naša arhivska dokumenta, koja se odnose na ovaj period - kaže zaa Informer Nebojša Kuzanović.

Informer

 

Popularni glumac i pratilja su sve vreme posete bili izuzetno raspoloženi, a zanimljivo je da su u potpunosti uskladili i odevnu kombinaciju.