Autor: S. Kostić

05.12.2023.

14:50

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Isidora Minić o ulozi u seriji "Poziv": "Prvi put igram u trileru"

Samo nekoliko dana deli nas od velikog finala serije "Poziv". Sedma i osma epizoda biće emitovane u subotu i nedelju od 20 časova na Prvom programu RTS-a. 

Jedna od junakinja ovog trilera, Nina, u seriji "Poziv" doživljava dramatičan obrt i postaje jedan od glavnih likova. Glumica Isidora Minić rekla je da je cela serija dugačija od onoga što se viđa u tom žanru, i da miriše evropski.

- Impozantno je da su se opredelili da žene budu glavni likovi. Koliko god je ova uloga manja od glavnih, žene su one koje nose radnju i koje vuku tu seriju, odnosno njen zaplet na neki način. Tako da to je jedan veliki plus za pisce, a i uopšte za ideju da se žene stave u prvi plan kao nosioci radnje - ispričala je glumica.

Informer

Isidora Minić u seriji "Poziv"

Isidora Minić tumači lik majke deteta sa posebnim potrebama.

- Raditi sa decom, nije jednostavno. Deca nemaju potrebu da budu koncentrisana, da žive onako kako žele da žive tog trenutka na snimanju. A pogotovo dete sa posebnim potrebama koje ima neki svoj svet, divnu porodicu koja je sve vreme bila uz njega na snimanju. Kolega Ermin Bravo i ja koji mu igramo roditelje, smo se trudili da se sa njim prvo upoznamo pre snimanja - kaže glumica.

Informer

Isidora Minić

Uprkos bogatoj karijeri, Isidora prvi put igra u trileru kakav je "Poziv".

- Bilo mi je zanimljivo. Pre svega sam bila iznenađena da su me odabrali i pozvali da ja to radim. Dugo nisam imala neki takav izazov. Uvek me stavljaju u neke šablone. 

Isidora kaže da joj ej posebno bilo drago da srađuje sa Mirjanom Joković.

Informer

Mirjana Joković u seriji "Poziv"

- Imale smo jednu zajedničku scenu i bilo mi je drago što smo zajedno sarađivale. Malo smo se podružile i pričale i mogla sam da vidim kako ona radi - kaže glumica.