14.12.2023.

11:10

Foto: Reuters

Zabava

Rita Ora ponovo provocira! Šiptarka ne zna gde je šuplja, zbog nove šokantne izvale o tzv. Kosovu smeju joj se milioni (VIDEO)

Naime, Rita je gostovala u podkastu "Dear Media" u kojem je pomenula svoje detinjstvo.

Informer

 

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana... - rekla je ona i šokirala izjavom koja nema veze sa istorijskim činjenicama.

Prokomentarisala je i sve veći broj Albanki na svetskoj muzičkoj sceni.

- To je divno, kada sam ja počinjala 2012, toga nije bilo. Sada imamo Duu Lipu, Bibi Reksa i to je prelepo. Mislim da je prirodno da nas upoređuju, pogotovo što nas nema mnogo u svetu... ali nas tri smo baš različite... - rekla je između ostalog pevačica, ali taj deo je prošao neprimećeno zbog prve izjave o tzv. Kosovu i Albaniji.

Naravno, u komentarima ispod videa mnogi su osudili pevačicu zbog lažnih tvrdnji i isprozivali je zbog nedostatka obrazovanja.

"Kosovo nikad nije bilo deo Albanije", "Pitam se kad je Kosovo bilo deo Albanije", "Kosovo deo Albanije?! Kosovo nikad nije bilo deo Albanije, a pre nego što počneš da širiš laži, pročitaj nešto iz istorije, molim te", "Austrija je Slovenija, ako pratimo tu logiku da je Kosovo Albanija".

Delić pomenutog intervjua možete pogledati u videu ispod.

Tagovi: