08.01.2024.

17:02

Foto: printskrin/youtube

Zabava

Pogledajte spot Danice Crnogorčević "Za život Srpske"! Čuvaj, sine, srpsku slogu, srpsko ime i slobodu! (VIDEO)

Pesma je posvećena Republici Srpskoj i nastala je iz ljubavi prema našem narodu, a tekst i muziku za ovu numeru radio je njen suprug sveštenik Ivan Crnogorčević.

U intervjuu za Informer.rs Danica Crnogorčević je najavila premijeru ove pesme, koja je izašla danas, 8. Januara u 12 časova - pesmu koju će otpevati i sama uživo pred širokim auditorijumom sutra na Dan Republike Srpske. 

-Tekst i muziku za pesmu je napisao moj suprug, aranžman je radio Joca Savić, a miks je radio Mišo Krpo - studio u Frankfurtu, a moja malenkost uredila malo glas i prateće vokale. Moram napomenuti da mi je velika čast što su ovu pesmu upotpunili hor "Srbadija" iz Bijeljine, divne devojke i momci i presrećna sam što imam priliku da sarađujemo sa njima. Potrudili smo se i oko video-spota i nadamo se da će se publici dopasti. Spot je radila ista ekipa koja nam je radila i ostale pesme. Jako ozbiljni profesionalci i umetnici iz Banjaluke - Zoran Pilipović, Boško Krljaš i Zoran Puzić – rekla nam je Danica nedavno. 

Pesma je za nešto manje od 5 sati prešla 25.000 pregleda, a ispod videa su se nizali komentari: “Prelepo”, “Srećan ti rođendan, Republiko Srpska”, itd… 

Pogledajte spot "Za život Srpske" i uživajte!