16.01.2024.

18:25

Foto: Privatna arhiva

Zabava

Samo napred i još glasnije! Danica Crnogorčević o napadu na malu Pavlinu: Još jače ćemo raditi na očuvanju identiteta!

Danica Crnogorčević je izrazila žaljenje prema onima koji se drznu da na ovakav jedan način napadnu dete, samo zato jer peva patriotske pesme.

- Izražavam iskreno žaljenje prema onima koji mogu da se drznu i da jedno dete na ovakav način prozovu. Neka im je Gospod na pomoći a zato smo tu gde jesmo, jer upravo dajemo prostora takvima da se javno eksploatišu - rekla je etno umetnica i dodala:

- Još više ćemo raditi na očuvanju našeg identiteta, i sa ponosom pevati naše pesme o bogatoj i zavidnoj kulturi i istoriji koju malo koji narod ima! Pavlina, i sva dečica koja te prate u stopu samo napred i još glasnije!

Informer

 

Podsetimo, devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije Pavlina Radovanović, koja peva srpske tradicionalne, kosovske i patriotske pesme, našla se na meti Šolakovih tajkunskih novinara koji su je osudili zbog njenog rodoljublja!

Naime, ova talentovana devojčica svoju ljubav prema našoj zemlji deli sa drugima putem pesama, a tajkunski novinari počeli su javno da je linčuju zbog njenog patriotizma!

Tako je Željko Veljković okarakterisao njen izvanredan nastup kao "opštenarodni povratak u srednji vek", dok je isto tako sraman i krajnje neprofesionalan komentar podelila je i Vanja Đurić koja je uporedila ovu ekstremno talentovanu devojčicu sa "staramajkom iz kosovskog ciklusa".