12.02.2024.

15:41

Foto: ATAIMAGES

Zabava

"Oduvek sam želeo da glumim sa Jezdom": Miloš Timotijević o ulozi u krimi-trileru "Poslednji strelac"

Miloš Timotijević kaže da mu se konačno ostvario san da glumi sa Nenadom Jezdićem. Zvezda serije "Besa" i "Južni vetar" u najnovijem krimi-trileru "Poslednji strelac" reditelja Darka Nikolića igra opasnog kriminalca i kaže da mu je prijao rad sa kolegom kojeg veoma ceni.

Informer

 

- Još od Akademije sam želeo da sarađujem sa Nenadom i sada mi se ta želja ispunila. U filmu smo nas dvojica direktni partneri i presrećan sam zbog toga. Naši junaci se vole i poštuju, ali interes stoji između njih i gledaocima će biti zanimljivo da gledaju njihov odnos - priča Timotijević i dodaje da su imali kratko vreme da snime ceo film:

- Kada smo dobili scenario, rekli su nam da sve moramo da snimimo za 15-20 dana. Pitali smo se kako ćemo to izvesti, jer je za film potrebno bar duplo vremena. Međutim, scenario je bio dobro napisan, tako da smo sve uspeli da snimimo u rekordnom roku. Imali smo sreću što smo imali Darka za reditelja, a jedino su nam rad otežavale velike vrućine, ali i to smo izdržali.

Informer

 

Nenad Jezdić kaže da mu je bilo interesantno da dočara lik koji najviše komunicira sa svojim psom.

- Moj lik je ostao sam, život ga je osudio na emocionalnu razmenu sa psom i spomenikom svoje tragično preminule žene. Upravo tu sam našao inspiraciju za svoj lik u toj komunikaciji mog lika sa psom - kaže Nenad.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Miloš: Nije lako uskladiti privatni i poslovni život

Miloš Timotijević, koji je pre nekoliko meseci dobio svoje prvo dete sa suprugom Tijanom Simić, kaže da nije lako uskladiti privatno i poslovno.

- Nije dobro mešati privatno i poslovno i teško je uskladiti sve obaveze. Ali moram da nađem vremena, jer egzistencija zove. Mora se obezbediti novac za život - kaže glumac.