23.02.2024.

14:05

Foto: Košutnjak film

Zabava

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović o izazovima tokom snimanja filma "Jorgovani": "Želela sam da nas vidite u nekom drugom svetlu"

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić se posle više od 15 godina naćiće se ponovo zajedno u glavnim ulogama ljubavne melodrame "Jorgovani".

Film "Jorgovani" prati priču dvoje poznatih glumaca koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji publiku vode kroz zamršene odnose iz kojih postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Informer

 

Danas su Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić progovorili o najvećim izazovima tokom snimanja melodrame.

- Koliko je vremena prošlo od "Ranjenog orla"? Pa da, 15 godina tačno. Pa Ivan i ja smo u pozorištu sarađivali i u međuvremenu radili nešto malo, ali da budemo baš direktni partneri kao u "Ranjenom orlu", prošlo je baš dugo. Nekako najizazovnije meni je bilo upravo zbog tog velikog uspeha te serije, koja se i dan danas prepričava i ponovo i ponovo gleda. Čak postoji i ta kapija u Trebinju posvećena toj seriji koja je velika atrakcija, čak druga po redu u Trebinju. Meni je bilo ovde izazovno da mi ne ponovimo sve ono što ste dosad videli, kada smo nas dvoje u pitanju i to mi je nekako kao glumici bio veliki izazov. Želela sam da nas prosto vidite u nekom drugom svetlu i u nekom drugom odnosu, da pokažemo neku drugu stranu nas - rekla je Sloboda Mićalović.

- Baš verujem da će se publici svideti film. Ono što je zapravo nama svima najinteligentnije je sve to novo što film donosi i da vidimo kako će publika reagovati na to. Već dugo smo zakočeni u vremenu od te 2009 godine posle velikog utiska i uspeha režije Zdravka Šotre. Siniša i David su mladi ljudi koji imaju potpuno drugačiju perspektivu sveta i ovog posla - rekao je Ivan Bosiljčić.