01.03.2024.

16:46

Foto: Pedja Milosavljević

Zabava

Milan Marić prokomentarisao odnos Alekse Avramovića i Željka Obradovića: Glumac objavio fotografiju i nasmejao pratioce do suza!

Popularni glumac Milan Marić često je aktivan na društvenim mrežama, a ovoga puta je na mreži "Iks" prokomentarisao odnos jednog od najboljih igrača partizana, Alekse Avramovića, i njegovog trenera Željka Obradovića.

"Dodaj opis", glasio je "zadatak" koji je neko postavio na društvenoj mreži "X" iznad fotografije koja je sinoć nastala na utakmici Partizan - Efes, a koju je Marić ripostovao. Na fotografiji se vide Obradović, koji u sportskom duhu nešto objašnjava Avramoviću, dok Aleksa zamišljeno gleda u jednu tačku.

"Ugasi bojler kad kreneš na tuširanje!!", glasio je opis fotografije, kojim je Milan nasmejao svoje pratioce:

Pored mnogobrojnih lajkova, "pljuštali" su i komentari, a samo neki od njih glase:

"Električni uređaji se isključuju, a požar se gasi",

"Ne sedi na hladan beton!!!",

"Gasi svetlo kad izađeš iz sobe".

Podsećamo, plejmejker Partizana Aleksa Avramović bio je ključan faktor u pobedi protiv Efesa (100:90) u 27. kolu Evrolige!

Crno-beli su dobili veoma bitan meč protiv dvostrukog šampiona najjačeg košarkaškog takmičenja Starog kontinenta. Nije bilo nimalo lako u grotlu Arene, ali puleni Željka Obradovića su uspeli da obraduju navijače.

Najzaslužniji za ovu pobedu je bio upravo miljenik "grobara" Aleksa Avramović, koji je u ključnim momentima preuzeo odgovornost i tako obradovao mnogobrojnu publiku u najvećoj srpskoj dvorani.