25.04.2024.

11:08

Foto: Shutterstock, Penny Lancaster

Zabava

Rod Stjuart uoči koncerta u Beogradu: U godinama sam u kojima mogu da pevam o čemu god poželim

Iako možda duboko u srcu žali što nije ostvario profesionalnu fudbalsku karijeru, Rod Stjuart je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranima, retkim jedinkama koje su i nakon četrdeset, pedeset godina karijere u stanju da odrade kvalitetan šou.

Jedan takav šou očekuje nas za manje od mesec dana, tačnije 17. maja u Beogradskoj Areni.

Obećava puno zabave, sve svoje hitove, seksi šou i puno boja. Kao pasionirani fudbaler, na koncertima ima naviku da šutira fudbasku loptu u publiku: - Možda ćemo ih ovaj put imati, možda ne. Sve zavisi od osiguranja. Ponekad ih i cure iz mog benda šutnu u publiku, a to je jako zabavno. -

Nostalgična publika koja je odrastala i verovatno najbolje trenutke svojih života proživeće uz njegove hitove, jedva čeka da Rod prvi put zapeva u Beogradu i to čuvene hitove kao što su "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)", "The First Cut Is The Deepest", "I Don't Want To Talk About It" ili "You're In My Heart"….

I ako ima 80 godina i dalje je živahan na pozornici, a njegov hrapavi glas i dalje je njegov prepoznatljivi znak, uz imidž. On jako naporno radi kako bih ostao u formi. Vežba tri do četiri puta nedeljno i ceo život igra fudbal.

Informer

 

- Važno je brinuti se o svom zdravlju i ostati u dobroj formi - izjavio je Rod

Uprskos godinama, pevač legendarne grive i karakterističnog hrapavog glasa i dalje voli da trese bokovima i peva poznate hitove koje ćemo napokon moći da čujemo uživo u Beogradu.

- Probao sam mnoge druge frizure, ali jednostavno nije išlo -  komentarisao je svojevremeno svoju legendarnu frizuru.

Poznato je da je Rod do sada prodao više od 250 miliona albuma širom sveta.

- Sada sam u godinama u kojima mogu da pevam o čemu god poželim. Što sam stariji, tvoje srce više postaje kao otvorena knjiga - izjavio je pre mnogo godina. Stjuarta svakako vredi doživeti uživo, a to će biti moguće 17.maja u Beogradskoj Areni, kada će prvi put gostovati u Srbiji.

Ulaznice su u prodaji na www.tickets.rs.