Autor: S. Kostić

09.05.2024.

13:56

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Upoznali se na snimanju "Zone Zamfirove" pa se venčali: "Bila je još uvek studentkinja, sećam se trenutka kada sam je ugledao"

Mnoge velike ljubavi rodile su se na snimanju nekog filma, pa su se posle preselile i u stvarni život.

Baš iz tog razloga najpoznatiji glumački bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pamtiće "Zonu Zamfirovu" dok su živi.

Upoznali su se i zavoleli 2002. godine pred kamerama ovog kultnog ostvarenja. 

Iako su u tom trenutku oboje imali partnere, glumci nisu uspeli da sakriju simpatije.

Informer

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, još uvek je bila studentkinja. Snimatelj me je pozvao da nešto pogledam, a Sloboda je stajala nedaleko odatle. Tada sam je prvi put zapazio. Ona se smeškala kada me je ugledala - kaže popularni glumac.

I Slobodi je taj njihov prvi susret ostao u sećanju. Lepa glumica priznaje da je Vojina zapazila još kao klinka u hit seriji "Porodično blago", zahvaljujući kojoj je Ćetković stekao veliku popularnost.

Informer

Scena iz filma "Zona Zamfirova"

- Dok smo snimali "Zonu Zamfirovu" Vojin je bio distanciran prema svima. Tada nismo imali nikakvu  komunikaciju. Imala sam 17 godina kada je on stekao popularnost u seriji "Porodično blago". Još tada sam ga primetila, kao i svaka klinka - priča glumica i dodaje:

- Moj muž je veoma duhovit i veliki je komičar, ali je pre svega požrtvovan otac i pravi porodičan čovek, pa tek onda glumac.

Obostrane simpatije iz "Zone" nisu se ugasile ni 2003. godine dok su zajedno snimali film "Pljačka Trećeg rajha".

Informer

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Ubrzo je Vojin stavio tačku na svoj brak, a Sloboda je raskinula vezu sa tadašnjim dečkom. Tako da su zvanično Boba i Vojin svoju ljubav započeli jedne letnje noći 2004. godine.

Venčali su se 2008. godine na ceremoniji koju su održali u najvećoj tajnosti. Kum im je bio Nikola Đuričko, koji je takođe bio deo filma "Zona Zamfirova". Dve godione kasnije, glumci su dobili bliznakinje Milu i Veru.