14.05.2024.

10:37

Foto: Yputube printscreen

Zabava

Unuka našeg poznatog glumca izvršila dvostruko ubistvo! Publika ga pamti po ulozi u "Boljem životu", evo o kom glumcu se radi

Retko kome učešće u legendarnoj seriji "Bolji život" (1987) nije donelo popuarnost. Iako je igrao jednu od sporednih uloga, Mihajla Viktorovića je popularna serija vinula u zvezde i obeležila mu čitavu karijeru.

On je u toj drami, za koju je scenario napisao Siniša Pavić glumio Đoku Ciganovića, jednog od zaposlenih u preduzeću pod stečajem. 

Informer

Mihajlo Viktorović u ulozi Ciganovića u "Boljem životu"

Svima su u sećanju ostale njegove dogodovštine sa kolegama iz preduzeća koje su glumili Seka Sablić, Taško Načić, Vlasta Velisavljević, Ivan Bekjarev, Jelica Sretenović i drugi...

Mihajlo je preminuo 1998. godine u Beogradu, a 17 godina kasnije njegova unuka Teodora Viktorović počinila je stravičan zločin.

Ona je 2015. godine pod desjstvom alkohola i lekova ubila svoju majku i baku. 

Informer

Mihajlova unuka Teodora Viktorović

Navodno je nakon zločina sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.