24.05.2024.

11:45

Foto: Informer/shutterstock

Zabava

"Morala sam da uđem u paranormalni svet": Ana Lečić o ulozi u hit seriji

Glumica Ana Lečić govorila je o svojoj ulozi u četvrtoj sezoni serije "Dug moru".

Lečić je rekla da je poluostrvo Luštica, mesto gde je serije snimana i dešava se radnja, "krije neku tajnu", a da je "Dug moru" povukao dosta ljudi da dođu tamo, "što je fascinantno".

- Mislim da je izuzetan prostor gde snimamo, od koga mi dobijamo energiju i motivaciju, i mislim da i publika oseća isto to - navela je Lečić.

Informer

Ana Lečić na setu serije "Dug moru"

Prema njenim rečima, četvrta sezona je "stvarno kao neka završnica poglavlja", naročito duhovno i mistično putovanje njene junakinje Olge.

Lečić je ocenila da je velika razlika u odnosu na prethodne sezone što su se novi reditelji Milan Todorović i Milan Konjević zaigrali sa četvrtom sezonom u koju su uneli novu energiju.

- Uopšte nije lako posle tri serijala smisliti kako dalje nastaviti seriju. Oni su dobro osmislili da je vreme za novi svet - kaže Ana.

Informer

Glumica Ana Lečić

Glumica kaže da joj bio izazov da uđe u energiju paranormalnog sveta i navela da joj je zanimljivo što se pominju antičke ličnosti Teuta i Agron.

- Morala sam da uđem u paranormalni svet. Bilo mi je uživnaje što sam morala da nosim štit i mač. U četvrtoj sezoni ima mnogo akcije i fantastike - priča Ana.