Autor: S. Kostić

21.06.2024.

09:17

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Printscreen

Zabava

(FOTO) Vojin Ćetković snimio seks scenu sa venčanom kumom! I ona je poznata glumica, svi komentarišu vrele kadrove

Kolege sa klase Fakulteta dramskih umetnosti i kumovi Nataša NinkovićVojin Ćetković u seriji "Kalkanski krugovi" imali su intimne scene seksa o kojima Srbija i dalje bruji.

Poznati glumci su po prvi put u svojim karijerama imali zajedničke scene žestokog seksa na setu  trilera reditelja Milana Karadžića čija je prva sezona premijerno emitovana pre tri godine.

Kako je svojevremeno za Informer ispričao dobro upućeni izvor, glumci su se tom prilikom poneli kao veliki profesionalci i vrhunski odradili glumački zadatak.

Informer

Vojin Ćetković

- Ćetković u seriji igra Dejana, koji zajedno sa svojom ćerkom Mionom (Ivanom Zečević) posle dosta vremena dolazi u rodno selo nedaleko od Bukulje. Tamo se susreće sa ljubavlju iz mladosti Verom (Nataša Ninković) i između njih dvoje ponovo prorade strasti - otkriva izvor iz autorske ekipe serije.

Radnja serije je takva da su scene intimnog odnosa bile gotovo neizbežne.

Informer

Nataša Ninković

- Vojin i Nataša su pre snimanja pročitali scenario i znali su da će snimiti intimne scene. Nisu se bunili i prihvatili su to bez pogovora. Scenaristi su čak bili spremni da na njihov zahtev izbace scene seksa, međutim, kako se glumci nisu pobunili, sve je ostalo po planu - priča izvor.

Iako intimne scene podrazumevaju da će biti razgolićeni pred kamerama, dobro obavešteni izvor nam je otkrio u kakvom su raspoloženju kumovi došli na dan zakazanog snimanja:

- Došli su na set raspoloženi i nasmejani, spremni za rad. Slušali su sve što im je reditelj govorio i rekli da su spremni za snimanje. Scena njihovog seksa snimljena je bez imalo muke i problema -   kaže izvor za Informer.

Nataša i Vojin upoznali su se tokom fakultetskih dana, kada su postali odlični prijatelji. Kasnije, Nataša je zajedno sa Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.