25.06.2024.

10:38

Foto: Maya Vujosevic

Zabava

(FOTO) Princeza srpske trube Danijela Veselinović oduševila svojim nastupom na Evropskom prvenstvu u vodenim sportovima

Danijela Veselinović, poznata kao princeza srpske trube, učestvovala je na Evropskom prvenstvu u vodenim sportovima koje se ove godine održalo u Beogradu.

Danijela je za trenutak postala neodvojivi deo srpske reprezentacije u umetničkom plivanju, izvodeći svoju numeru "Danijelin zov", koja je poslužila kao inspiracija za njihovu spektakularnu koreografiju.

Ovo je prvi put da je Beograd bio domaćin ovog prestižnog takmičenja, a Danijela je svojim muzičkim talentom donela poseban šarm ovom sportskom događaju.

Informer

Danijela Veselinović

Uz zvuke njene trube, devojke su izvele neverovatnu umetničku koreografiju koja je oduševila publiku prisutnu na bazenu 25. Maj.

Danijela je istakla da je bila velika čast biti deo tako spektakularnog događaja kao i da je uživala u saradnji sa našim reprezentativkama koje su na jedinstven način interpretirale njenu muziku.

Osim svog angažmana na Evropskom prvenstvu, Danijela aktivno radi sa svojim orkestrom tokom leta, a nedavno se posvetila i svom triju koji nosi njeno ime, donoseći publici jedinstveni muzički doživljaj.