25.06.2024.

15:47

Foto: profimedia

Zabava

Šon Pen otkrio da li je tukao Madonu bejzbol palicom! Posle 37 godina ispričao celu istinu

Glumac je bio u braku sa pevačicom od 1985. do 1989. Godine 1987. pojavile su se tvrdnje da je fizički zlostavljao Madonu, kao i da ju je udario bejzbol palicom, što je ona negirala.

U nedavnom intervjuu za Njujork tajms , Šon Pen, koji sada ima 63 godine, upitan je o tim glasinama.

- U moju kuću je došla j***** specijalna jedinica policije - rekao je Pen da je to bilo u vreme kada je Madona rekla policiji da drže oružje u kući i dodao:

Informer

Šon Pen

- Rekao sam im: "Neću da izađem. Završiću svoj doručak". Onda su porazbijali prozore po kući i ušli unutra. Stavili su mi lisice na ruke i priveli me.

Dobitnik Oskara je rekao da je svestan da je u medijima bilo tvrdnji o zlostavljanju i da mu je jedna žena rekla "kako je udario Madonu u glavu bejzbol palicom".

- Nisam znao o čemu priča. Sada, mislim da je pošteno reći da nisam najbolji momak na svetu. Ali, ako udarim Majka Tajsona u glavu bejzbol palicom, on ide u bolnicu. Madona je neko koga volim - rekao je Pen i dodao je da su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda i time stavio tačku o navodnom zlostavljanju.

Informer

Madona

Madona je 2015. godine negirala navode da ju je Šon tukao palicom.

- Iako smo sigurno imali više od jedne žestoke svađe tokom našeg braka, Šon me nikada nije udario, vezao ili fizički napao. Bilo kakve tvrdnje o suprotnom su potpuno nečuvene, zlonamerne, nepromišljene i lažne - rekla je Madona tada u svom iskazu pod zakletvom.