Autor: S. Kostić

27.06.2024.

09:53

Foto: prinstscreen/društvena mreža

Zabava

(FOTO) Sećate se devojčice iz "Ranjenog orla"? Posle 16 godina objavila fotografiju sa Slobodom i Bosiljčićem, a komentar ostavila i Monika Beluči

Serija "Ranjeni orao" premijeru je imala pre 16 godina, a Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić su svojim rolama oduševili publiku kraj malih ekrana.

Veoma popularna domaća serija zasnovana je na romanu "Ranjeni orao" srpskog autora Mir Jam iz 1936. godine.

Poslednju epizodu "Ranjenog orla" obeležila je emotivna scena srećne porodice, koju su činili Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić i mala Teodora Jelisavčić. Teodora, koja je tumačila lik Anđelkine ćerke imala je svega četiri godine i osvojila je srca publike na prvo pojavljivanje.

Informer

Ivan i Sloboda u seriji "Ranjeni orao"

Ona se potom pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

Devojčicu su izabrali u konkurenciji od 550 glumica, a njen otac nije krio koliko je ponosan.

- Prozvali su je šarmantna, jer je imitirala malu Romkinju koju srećemo svakog dana na ulici kako nam dobacuje: Šarmantni, što imaš lepu ćerku, daj neki dinar - rekao je on tada za medije.

Informer

Ivan i Sloboda u seriji "Ranjeni orao"

Nakon ove role Teodoru nismo imali prilike da viđamo, a nije se ni oglašavala za medije, sve dok se nije desilo ponovno okupljanje ekipe serije i filma "Ranjeni orao", koju je obeležila jedna fotografija.

Sloboda, Ivan i Teodora, koja je danas odrasla devojka i prava lepotica rekreirali su jedno od scena iz filma i podelili je na mreže, a komentari su se samo nizali.

Informer

Ivan, Sloboda i Teodora

Mnogobrojni obožavaoci serije bili su oduševljeni ovom fotogararfijom, a svoj komentar u vidu emotikona srca je ostavila i čuvena Monika Beluči.