29.06.2024.

10:47

Foto: Tanjug/Printskrin

Zabava

(FOTO/VIDEO) Kragujevčanka ulovila Kijanu Rivsa! Prišla mu i zatražila jednu stvar, evo kako je holivudski glumac reagovao

Prve večeri Arsenal festa u Kragujevcu na binu je izašao, holivudsku glumac Kijanu Rivs

Tokom boravka na popularnom festivalu zajedno sa svojim bendom "Dogstar", ostavio je utisak pristojnog i sasvim običnog momka.

Kakav je zaista, saznala je Kragujevčanka Mirjam Radojević.

Informer

Kijanu Rivs na Arsenal festu

- Kijanu je nestvarno pristojan. Izgleda kako momak iz kraja, tako se i ponaša. Nasmejan je, raspoložen i, sigurna sam, nervira ga frka i obezbeđenje - kaže za Informer vlasnica poznate kragujevačke poslastičarnice kojoj je Rivs ostavio autogram na košulji.

Ona dodaje da joj se ispunila velika želja.

Informer

Mirjam sa Kijanu Rivsom

- Ne krijem, bila mi je želja da ga upoznam, ali nisam verovala da to može da se desi. Bila sam sa prijateljicom Ruskinjom i posle koncerta smo htele da prošetamo. Po navici smo krenule u jedan hotel u centru i baš tamo smo naletele na Kijanu Rivsa. Zamolila sam ga da mi se potpiše na košulji i da se fotografišem sa njim što je on i učinio. Oduševio me je. Tu košulju sa njegovim potpisom čuvaću na posebnom mestu - kaže Mirjam.

Informer

Kijanov autogram na košulji

Pre i posle nastupa prve večeri Arsenal festa Kianu je sa svojim bendom odmarao u hotelu u strogom centru grada. Apartman koji je koristio već danas ima novog gosta.

U videu na kraju teksta pogledajte Kijanov susret sa Kragujevčankom: