Autor: S. Kostić

03.07.2024.

12:47

Foto: Printscreen/Youtube

Zabava

(FOTO) Maloletna je snimala scene seksa u najkontorverznijem srpskom filmu! Naša glumica je izrasla u pravu lepoticu, evo kako danas izgleda

Isidora Simijonović je debitantsku ulogu na filmu odigrala 2012. godine u ostvarenju "Klip" rediteljke Maje Miloš.

Film je između ostalog ostao upamćen i po eksplicitnim scenama seksa u kojima je Isidora, tada maloletna, pokazala da je dorasla zadatku i najiskusnijih glumica.

Sa svojih 17 godina odigrala je zahtevne scene i dočarala život tinejdžerke Jasne koja turobnu svakodnevnicu želi da potisne žurkama, provodom i eksperimentisanjem u seksu.

Nakon premijere filma Isidora je za medije rekla da postoji mnogo devojaka poput Jasne i da se nada da će film "Klip" nešto promeniti.

Reč je o veoma zahtevnoj ulozi, ali kada sam pročitala scenario shvatila sam da je teško naći veći glumački izazov od ovoga. To je i razlog što sam uopšte prihvatila ulogu. Do pred sam početka snimanja nisam bila sigurna da li mogu da iznesem toliko emotivnih i zahtevnih scena. Mnogo mi je značilo što sam imala podršku porodice i rediteljke. Na kraju sam i sama bila zadovoljna - rekla je tada mlada glumica na početku svoje karijere.

Isidora je danas jedna od najuspešnijih i najtraženijih glumica koju je publika gledala u serijama: "Jutro će promeniti sve", "Močvara", "Porodica", "Azbuka našeg života", a uskoro ćemo je gledati i u filmu "Volja sinovljeva" čija se premijera očekuje 2025. godine.

Kako Isidora danas izgleda možete pogledati na fotografiji na kraju teksta:

Informer