10.07.2024.

13:25

Foto: BLITZ film

Zabava

Informer vas vodi u bioskop! Evo kako da osvojite karte za hit blokbaster (VIDEO)

U ovoj napetoj avanturi o prirodnoj katastrofi, reditelja Li Ajzak Čunga igraju za Zlatni globus nominovana Dejzi Edgar-Džons i Glen Pauel, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje. Edgar-Džons igra Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koju je proganjao razorni susret sa tornadom tokom studija, a sada proučava oluje sa sigurnog ekrana u Njujorku.

Njen prijatelj Havi (Entoni Ramos) je namami na otvoreno da testira revolucionarni novi sistem za praćenje. Tamo im se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom i bezobzirnom superzvezdom društvenih mreža koji uživa da objavljuje avanture u lovu na oluje sa svojom raskalašnom ekipom, što opasnije, to bolje.

Kako se sezona oluja intenzivira, oslobađaju se nikada ranije viđeni, zastrašujući fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi takmičarski timovi se nalaze u životnoj borbi na putevima višestrukih olujnih sistema koji se spajaju iznad centralne Oklahome.

Informer

 

Film "Tornado 2" biće pretpremijerno prikazan 16. jula na jedinom  IMAX platnu u Srbiji, u Cineplexx biskopu u TC Galerija. Film će takođe biti pretpremijerno prikazivan od 16. jula u svim većim bioskopima u zemlji.Redovno prikazivanje u bioskopima širom  Srbije, u distribuciji Blitz filma, počinje 18. jula, jedan dan pre SAD, gde je premijera zakazana za 19.07.

Informer

 

Informer deli 3X2 karte za premijeru 16. jula u 20:30 časova u bioskopu Cineplexx TC Galerija. 

Sve što treba da uradite je da pozovete broj redakcije 011/6555261 i ostavite vaše ime, prezime i kontakt telefon. Najbrži će osvojiti vredne karte. Požurite!

Na kraju teksta pogledajte trejler filma: