Autor: S. Kostić

11.07.2024.

11:12

Foto: Shutterstock/Aleksandar Jovanović Cile

Zabava

"Selim se u Kinu": Miloš Biković šokirao zbog objave na društvenim mrežama (FOTO)

Najpopularniji srpski glumac je na Instagramu obavestio svoje pratioce da se sa ekipom filma "Crvena svila" seli u Kinu gde će snimiti kadrove za pomenuti film.

Biković je pre nekoliko dana u Rusiji završio prvi deo snimanja špijunskog trilera reditelja Andreja Volgina, a sa radom će nataviti u Kini.

"Završili smo sa ruskim delom snimanja filma `Crvena svila` i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka", napisao je Miloš na Instagramu. 

Kako je ranije ispričao za Informer Miloš u filmu "Crvena svila" igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

Informer

Miloš Biković u filmu "Crvena svila"

Radiću film u rusko-kineskoj koprodukciji, čije je snimanje već počelo. Film se zove "Crvena svila" i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije. On pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote jer žele da ih eliminišu - ispričao je Miloš za Informer.

Ukratko radnja filma "Crvena svila":

Glavni lik je bivši carski špijun (Miloš Biković), koji je zaglavio u Kini nakon raspada Ruske imperije. Pokušavajući da se vrati u svoju rodnu zemlju, postaje pratnja kineskih kurira koji moraju da isporuče poverljiva dokumenta u Moskvu. Zajedno ulaze u voz kroz Sibir, ali sa njima su strani špijuni i nemilosrdni razbojnici željni da se dočepaju hartija od vrednosti. Bikovićev lik mora da sarađuje sa sovjetskim specijalnim agentima da bi identifikovao svog zajedničkog neprijatelja.

Informer

Miloš Biković u filmu "Crvena svila"

Pored Miloša glavne uloge u filmu igraju i Jaroslav Mogilnikov, Dmitrij Kuličkov, Irina Alferova, Dženg Hanji, Jang Zihua i Dženg Long.