Autor: S. Kostić

13.07.2024.

11:50

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Zabava

"Srećne ljude" i "Ljubav, naviku, paniku" povezuje jedna stvar: U sve je upletena Snežana Savić, nećete verovati na koji način

Stan u kojem je sniman najveći deo serije "Ljubav, navika, panika" nalazi se na adresi Topolska 18, koja se često pominjala u seriji "Srećni ljudi".

Svi se dobro sećate čuvene istoimene pesme koju je u "Srećnim ljudima" pevala Snežana Savić koja je u seriji i glumila. Ta numera do danas je ostala njen najveći hit i Snežana je često izvodi u raznim emisijama.

Informer

 

Mirka Vasiljević, koja je u "Ljubav, navici, panici" igral lik Janje, kaže da joj je ulica Topolska 18 ostala u najlepšem sećanju.

Uvek imam osmeh na licu kada se setim snimanja "Ljubav, navike, panike" i kako sam bivala starija, shvatila sam da mi je ta ulica Topolska 18 izrazito draga. Kad privatno prođem, pogledam na tu stranu, a isto je jako zanimljivo što je moj jako dobar drug iz srednje škole tu živeo, tako da sam imala i društvo tokom pauza na snimanju. I danas mi on kaže da kad sa svog prozora pogleda u Topolsku 18, se seti tog perioda i snimanja. Pogotovu što postoji i ona kultna pesma Topolska 18, a ja sam imala priliku da snimam u toj Topolskoj 18. Smatram da ništa nije slučajno - kaže Mirka i dodaje:

Informer

 

Ta ulica će mi uvek izmamiti osmeh na licu, neku pozitivnu energiju, puno srce i ispunjenje. Tu sam srela prijatelje, imala sam čast i zadovoljstvo da sarađujem sa legendama. Neki od njih nažalost nisu sa nama, ali su uticali na moje sazrevanje i životne odluke. Brusili su me kao dijamant na tim snimanjima. Učili su me raznim štosevima u glumi, kako se radi, ali i samom životnom ponašanju.