18.07.2024.

14:59

Foto: printskrin Instagram

Zabava

Najveća tajna serije "Igra sudbine": Matea otela Olji ulogu zlobnice!

Uloga najveće zlobnice u popularnoj seriji, autora Žarka Jokanovića, prvobitno je bila namenjena Olji, ali ju je u poslednjem trenutku dobila Matea.

- Kada su producenti počeli da formiraju glumačku ekipu za "Igru sudbine", pozvali su me na audiciju za lik Sofije Šubarević. Otišla sam i uradila sve što je trebalo. Nakon toga dali su mi da pročitam lik Mile Galić i rekli da bi želeli da me vide kako bih nju dočarala. Očigledno da sam se reditelju i producentima više dopala kao nežna i pitoma Mila, nego kao besna i pokvarena Sofija - ispričala je jednom prilikom Olja za Informer.

Lepa glumica ističe da sada ne bi ništa menjala i da je svako dobio ulogu koja mu je najbolje legla.

Informer

Olja i Matea u seriji "Igra sudbine"

- Reditelj nije pogrešio kada je odlučio da nam zameni uloge, jer smo se odlično snašle u likovima koje glumimo. Bio bi mi možda veći izazov da igram Sofiju, ali gledajući Mateu, ne bih je mnogo drugačije glumila od nje - ispričala je Olja.

I Matea nam je potvrdila da uopšte nije bila planirana za ulogu Sofije.

Informer

Matea Milosavljević u seriji "Igra sudbine"

- Na audiciji sam prvo bila razmatrana za ulogu Mile Galić, ali su mi u poslednjem trenutku dodelili zlobnicu Sofiju Šubarević - priča glumica i dodaje da nema ništa zajedničko sa svojom junakinjom:

- Baš zbog toga je i zanimljivo igrati takav lik!