19.07.2024.

11:23

Foto: Studio Vibes

Zabava

U Kraljevu održan "Kraljevski oskar popularnosti": Oni su dobitnici ovog prestižnog priznanja

U kraljevskom gradu na Ibru, gradu Kraljevu, dodeljena su prestižna priznanja „Kraljevski oskar popularnosti“ za uspeh i popularnost u svetu muzike, filma, preduzetništva.

Za prvih 30 godina na muzičkoj sceni, za jedinstvenost i kulturni i duhovni doprinos nagrađena je jedna od najpopularnijih pop rok grupa, Neverne bebe, inače višestruki dobitnik nagrade.

Policijski triler „Tunel“ u režiji Petra Ristovskog i Dejana Zečevića, koji je inspirisan istinitim događajima, izabran je za seriju godine, a nagrađeni su i glumci Jovan Belobrković i Minja Peković koji tumače likove Miloša Petrovića i Nevene Gavran.

Informer

 

Njihovo prisustvo je izostalo iz opravdanih razloga, ali su snimili video kojim se obraćaju publici.
Specijalna priznanja povodom jubileja dodeljena su poznatim i uspešnim kraljevčanima Aleksandru Srećkoviću Kuburi i Miši Mijatoviću.

Daniel Trenčovski, mladi pevač iz Pariza, poreklom iz Makedonije, koji je stekao popularnost učešćem u “Zvezdama Granda” bio je iznenađenje godine sa pesmom “Kazna ljubavna”. Pesma koja nosi snažnu emociju i duh boemskog života, brzo je postala omiljena među ljubiteljima muzike.

Informer

 

Kao neko ko je fantastično odglumio lik legendarnog Džeja Ramadanovskog u najgledanijem filmu u 2024. godini, Husein Alijević Husa dobio je priznanje za mušku ulogu godine. Na dedelu i nastup došao je u pratnji supruge Andree i ćerkice Hane.

Informer

 

Publika je mogla da uživa u neobičnom zvuku električne harmonije i to maestra Petra Marića, višestrukog prvaka sveta, koji je na ovogodišnjoj dodeli proglašen za umetnika godine.
Baladom “Udostoji” Milena Vučić napravila je veliki comeback. Tekst i muziku za pesmu potpisuje Dušan Alagić, a svojom energijom i glasom Milena joj je dala posebno ruho.
Sestre Gobović nedavno su obeležile dve decenije rada u prepunoj MTS dvorani održavši pravi muzički spektakl “Lepota je u tradiciji” za šta su i ponele priznanje.

Informer

 


Velika nada muzičke scene je Nemanja Petrović, momak koji velikim trudom i radom gradi siguran put ka vrhu. Nastupao je pesmom “Dobar sam za tebe” koju je za njega radio Bane Opačić.

Posle ponoći pojavili su se Vampiri, ali ne oni iz filmova već veliki zavodnici devedesetih godina i izveli svoje najveće hitove.

Informer

 

Najveće oduševljenje i ovacije mlađe publike izazvali su Zejna, koja je svojim numerama “Rumba” i “Najbolja” zapalila trg, Lina Pejovska najpopularnija mlada pevačica iz Makedonije, čija je pesma “Neka te boli” i dalje jedna od najčešće puštanih pesama na radiju i Stefan Ćulafić Džordži, srpski Bruno Mars, koji je nagrađen za pop rok radijski hit godine.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod: