Autor: S. Kostić

20.07.2024.

08:48

Foto: Foto: Printscreen/YouTube

Zabava

(FOTO) Zbog ove seksi scene Nede Arnerić i Ljubiše Samardžića gorela je cela Jugoslavija: Evo kako su je snimili i šta im je bilo najteže

Osim što je okupio sjajnu glumačku ekipu bio je i jedan od retkih filmova u kojem su se, u to vreme, mogle videti seksi scene među glavnim glumcima.

Glumačku postavu činili su Milena Dravić, Neda Arnerić, Ljubiša Samardžić, Boris Dvornik, Bata Živojinović, Seka Sablić, Nikola Kojo i Gala Videnović.

Neda je u filmu tumačila lik profesorke fizičkog vaspitanja u jednoj školi, a Ljubiša nastavnika koji je na birou i čeka da dobije posao u istoj školi. Njih dvoje se tako upoznaju i počinju da flertuju jedno s drugim.

Informer

 

Ostala je upamćena legendarna scena iz filma kada njih dvoje odlaze u saunu. Neda je u kupaćem kostimu dok Ljubiša sramežljivo sedi pored nje obučen od glave do pete. Glumica koja je tada važila za seks simbol uspeva da ga oraspoloži i na kraju ga nagovara da se skine.

Tokom ove seksi scene Neda i Ljubiša se smeju, dodiruju, prskaju vodom i to je bila filmska scena o kojoj se najviše pisalo u medijima te godine širom bivše Jugoslavije.

Informer

 

Više puta tokom karijere Neda je pričala da joj nije bilo teško da snimi takvu scenu jer je pre tog filma radila mnogo slobodnije erotske scene.

S druge strane, Ljubiša je jednom prilikom rekao da mu je pomalo bilo neprijatno.

- Znate, nisam ja tokom karijere snimao mnogo seksi i slobodnih scena. Pored mene je sedela Neda, koja je prava dama i iskreno nije mi bilo svejedno. Volim i poštujem žene i trudio sam se da to uradimo što profersionalnije moguće. Najteže je bilo da izgledamo potpuno opušteno i prirodno tokom snimanja te scene - ispričao je Ljubiša jednom prilikom.

Ljubiša Samardžić preminuo je 8. septembra 2017. godine, a Neda Arnerić 10. januara 2020. godine.

Kako je zgledala kultna scena možete pogledati u galeriji na kraju teksta: