30.07.2024.

09:16

Foto: Foto Privatna arhiva

Zabava

Svetski uspeh naše muzičke nade u usponu! Irina Ognjević osvojila treće mesto u konkurenciji pevača iz celog sveta

Njena obrada pesme "Proud Mary" koju je u originalu otpevala čuvena Tina Tarner skupila je više od 24.000 strimova na najpoznatijoj muzičkoj platformi na svetu.

Mladu pevačku nadu glasanjem je podržala brojna publika iz Srbije, a svoj glas dale su i Ana Stanić i Danica Krstić.

Irininom uspehu se dodaje i to što je jedino dete u regionu koje ima svoj kanal na Spotifaju.

Ona kaže da je učešće na ovom takmičenju bilo posebno iskustvo za nju.

Presrećna sam! Osvojiti treće mesto od 50 afirmisanih Spotifaj umetnika je za mene velika stvar. Htela bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Svima koji su delili. Srce mi je puno zbog vaše podrške. Mnogo festivalske dece iz celog sveta i spotifaj umetnika su mi pružili podršku među njima i mnogo mojih prijatelja. Ovo je znak da treba da nastavim dalje i volela bih da sarađujem sa nekim našim muzičarima. Moram da se pohvalim da mi stiže dosta ponuda za saradnju sa stranim umetnicima - kaže Irina za Informer.

Informer

Irina Ognjević

Irina Ognjević, rođena je 27. septembra 2011. godine u Beogradu. Posvećena je muzičarka sa strašću za pevanjem koje gaji od svoje osme godine. Trenutno pohađa muzičku školu, a odlično se snalazi i u sviranju flaute i solo pevanju. Njen talenat se proteže i do učešća u Dečjem horu RTS-a, gde pokazuje svoje vokalno umeće. Irinina posvećenost svom zanatu dodatno se vidi kroz njeno aktivno učešće na međunarodnim festivalima, gde se takmiči sa žarom i umećem.