30.07.2024.

14:08

Foto: Skymusic

Zabava

Ekskluzivno! Zavirite na najvažnije mesto Guča festivala: Sve je spremno za vizuelni spektakl kakav još niste videli (FOTO)

Ekipa SKYMUSIC-a  neumorno radi dan i noć kako bi sve bilo spremno za početak festivala (01 – 04. avgust) i 63. Dragačevskog sabora trubača (02 – 04. avgust). Postavljanje glavne bine, koja će biti epicentar muzičkog spektakla, privlači pažnju i dodatno pojačava iščekivanje. 

Za samo par dana na ovoj sceni publika će imati priliku da uživa u maestralnim izvedbama najvećih trubačkih imena i majstora trube – domaćina Sabora Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, Bobana i Marka Markovića, Dejana Lazarevića i Ekrema Mamutovića, prošlogodišnjih pobednika Guče, kao i ovogodišnjih trubačkih orkestara finalista. Poslednjeg dana festivala, u nedelju, očekuje nas i  Gala koncert sa Velikim revijalnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića, uz goste pevače - Snežanu Đurišić, Čedu Markovića, Aleksandra Tirnanića i Danicu Krstić.

Informer

 

Guča tradicionalno privlači ogroman broj gostiju iz zemlje i inostranstva, a tako je i ove godine - turisti već danima pristižu u Guču, a već je izvesno da će i ove godine sve vrveti od ljudi. Ugostitelji su spremni da posetiocima ponude najbolje iz domaće tradicionalne kuhinje – svadbarski kupus iz zemljanog lonca, hajdučki ćevap i pečenje, a hoteli i privatni smeštaj u Guči i okolini već odavno su popunjeni.  

Više o Guča festivalu i 63. Dragačevskom saboru trubača pogledajte OVDE