02.08.2024.

15:03

Foto: Privatna arhiva

Zabava

Magično opersko veče: Nataša Tasić Knežević i Saša Knežević osvojili Pariz (FOTO/VIDEO)

U ambijentu ispunjenom emocijama i umetničkim duhom, publika je imala priliku da uživa u izuzetnim izvedbama koje su oslikale bogatu tradiciju i svetlu budućnost Srbije.

Srpska kuća, kroz multimedijalnu izložbu "Koreni" predstavlja spoj tradicije i budućnosti Srbije, povezujući naše pretke sa budućim naraštajima.

Ovaj događaj, inspirisan motom "Play for Humanity" naglašava vrednosti zajedništva i prosperiteta, ističući humanost kao ključnu snagu koja nam pomaže da se izborimo sa svim izazovima.

Informer

 

Nataša Tasić Knežević, operska pevačica i solistkinja opere Srpskog narodnog pozorišta, i pijanista Saša Knežević svojim nastupom te večeri uneli su dušu i srce u svaku melodiju. Zajedno su poveli publiku na nezaboravno muzičko putovanje koje je evociralo osećaj zajedništva i nade. Njihove izvedbe su bile protkane emocijama koje su se duboko usadile u srca svih prisutnih.

Informer

 

Program je kulminirao u La Viletu, gde je završnica obeležena pesmom Miloja Milojevića, "Molitva majke Jugovića Zvezdi Danici." Ova moćna kompozicija donela je jedinstven pečat večeri, podsećajući sve prisutne da su Kosovo i Metohija neodvojivi deo Srbije. Emotivna izvedba ove pesme od strane Nataše Tasić Knežević ostavila je dubok utisak, osvetljavajući značaj kulturnog nasleđa i nacionalnog identiteta.

Informer

 

Nakon uspešnog operskog večeri 31. jula, Srpska kuća "La Villete" je 1. avgusta nastavila sa promocijom Srbije, održavši prezentaciju turizma koja je dodatno istakla bogatstvo i lepote naše zemlje. Taj dan, Nataša Tasić Knežević i Saša Knežević su ponovo nastupali, unoseći dodatnu dimenziju u ovaj izuzetni događaj. Ovaj događaj pružio je uvid u različite turističke atrakcije Srbije, promovišući je kao privlačnu destinaciju za posetioce iz celog sveta.

 
$bp("TargetVideo_22603705", {"video":"1721705","width":"16","height":"9","id":"34926"});

Ovo opersko veče u Parizu nije bilo samo muzički događaj, već proslava srpske kulture i humanosti, okupljajući ljude oko univerzalnih vrednosti ljubavi, zajedništva i solidarnosti. Nastup Nataše Tasić Knežević i Saše Kneževića poslužio je kao inspiracija svima nama da negujemo i slavimo naše kulturno nasleđe, prenoseći ga budućim generacijama.