08.08.2024.

13:02

Foto: Promo

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Da li ste spremni za pregršt praistorijskih aktivnosti? Izbrojte pterodaktile, pronađite razlike, a pomoću modela na istiskanje napravite dinosaure i još mnogo toga! Knjiga sa aktivnostima Svetlucavi svet: Dinosauri sadrži specijalne zvezdice koje svetle u mraku i mališani će ih obožavati. Pored toga, u knjizi ćete pronaći gomilu zabavnih zadataka, ali i modela na istiskanje, pomoću kojih možete napraviti triceratopsa i t. reksa, obeleživače za knjige, ukrase za olovke ili pak istisnuti kartice za zabavnu igru pamćenja ili bitku iz doba jure.

U knjizi Svetlucavi svet: Čarobne vile čeka vas pregršt magičnih aktivnosti! Izbrojte cvetiće, pronađite izlaz iz lavirinta, a pomoću modela na istiskanje napravite kućicu u obliku pečurke! Tu su i 22 zvezdice koje svetle u mraku da obasjaju vašu sobu! U knjizi ćete pronaći gomilu modela na istiskanje, pomoću kojih možete napraviti vilinsku kućicu, obeleživač za knjige, ukrase za olovke i vrata ili pak istisnuti kartice za zabavnu igru pamćenja ili čarobnu bitku.Da li ste spremni za pregršt praistorijskih aktivnosti?

Informer

 

Knjiga 200 pitanja i odgovora o dinosaurima pružiće odgovore na najčudnija i najzanimljivija pitanja o dinosaurima. Zašto je tiranosaur imao kratke ruke? Zašto su dinosauri bili tako veliki? Zašto pterodaktili nisu dinosauri? Putujući kroz praistoriju u svet dinosaura mesojeda i biljojeda, te vodenih i letećih gmizavaca, deca će uživati otkrivajući zanimljivosti, detalje i čudesa o svetu iz doba jure.

Informer

 

Od zaleđenog Severnog pola i malih vilenjaka, do vesele praznične gozbe sa šumskim prijateljima, mališani će otkriti svet pun novogodišnjih iznenađenja. U knjizi 5 minuta za novogodišnju priču pronaći ćete mnoštvo predivnih i deci prilagođenih priča, koje upravo kroz zabavu i praznični duh prenose važne pouke najmlađima. Obradujte ih neobičnim dogodovštinama novih omiljenih junaka koji će im pomoći u bogaćenju mašte.

Čarobne knjige za mališane potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.