11.08.2024.

19:25

Foto: Foto: Informer

Zabava

Haos u centru Beograda! Stvorenje ga napalo u Knez Mihailovoj, prolaznici ostali zabezeknuti (FOTO/VIDEO)

Prolaznici koji su danas šetali Knez Mihailovom ulicom u poslepodnevnim satima ostali su zatečeni nesvakidašnjim prizorom.

Naime, u jednom trenutku ljigavo stvorenje poput onih iz filmova strave i užasa napalo je jednog čoveka usred bela dana.

Stvorenje mu je "skočilo" pravo na lice i oborilo ga na beton, a on se beznadežno otimao i pokušao da ga skloni sa lica.

Prolaznici koji su u tom trenutku šetali početkom Knez Mihailove u šoku su zastajali i pitali se šta se dešava. Momku kojeg je napalo stvorenje, prišla je i jedna devojka kako bi pokušala da mu pomogne i uveri se da je sa njim sve u redu.

Posle desetak minuta agonije svi su mogli da odahnu kada su shvatili da je u pitanju skeč, a sve radi premijere najnovijeg nastavka filma "Osmi putnik" koji nosi naziv "Romul":

Premijera ovog naučno fantastičnog horora čiji je prvi deo izašao davne 1979. godine i koji je proslavio Sigurni Viver koja je u njemu igrala glavnu ulogu, zakazana je za 15. avgust u svim većim bioskopskim salama širom Srbije.

Glavne uloge u najnovijem nastavku "Osmog putnika: Romul" igraju Kejli Spejni i Dejvid Džonson, a režiju potpisuje Fede Alvarez.

Pogledajte trejler za najnoviji nastavak filma "Osmi putnik: Romul".