17.08.2024.

14:17

Foto: Informer

Zabava

"Kad smo se čuli nisam znala da je to poslednji put" Milica Milša u suzama nakon sahrane Siniše Pavića, glumica poručila: "Treba da bude večan"

Scenarista Siniša Pavić, čuveni autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je juče u 92. godini.

Danas je sahranjen u Vlasotincu, a na poslednji ispraćaj došli su Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović koji su sve vreme plakali.

Informer

 

Milica je na samom kraju za Informer otkrila koliko joj je Siniša bio važan kao čovek i profesionalac, kao i zašto je njoj i Žarku njegova smrt jako teško pala.

Informer

 

- Igram u šest Sinišinih serija i jednoj predstavi, mislim da je to blagoslov za svakog glumca. Žarko je bio u kontaktu sa njim, teško smo podneli njegovu smrt, bio je divan čovek, takva gromada se neće roditi. Takvih ljudi je malo, a sa njegovim odlaskom ih više skoro i nema - rekla je ona plačnim glasom i dodala:

Informer

 

- Ne sećam se šta smo pričali, čuli smo se redovno da čestitamo rođendane, Vaskrs, Nove godine, Božić... On i Žarko su redovno i dugo pričali. Žarko je uradio i knjigu o Siniši Paviću. On je želeo da je baš Žarko uradi. Kad smo se poslednji put čuli, nisam znala da je to poslednji put. Velika je privilegija bila poznavati ga i biti u njegovom jatu. On će večno živeti kroz svoja dela, on treba da bude večan.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.