21.08.2024.

14:46

Foto: This and That Productions

Zabava

"Očekujem burne reakcije!" Mirjana Karanović u krevetu sa 32 godine mlađim kolegom: Pljušte poljupci i golotinja! (FOTO/VIDEO)

Scenario za film napisali su Maja Pelević, Ognjen Sviličić i Mirjana Karanović, dok je saradnik na scenariju bio Srđan Koljević. 

Glavne uloge u filmu igraju Mirjana Karanović (67) i Vučić Perović (35).

Za ženе mojih godina važi da ne bi trebalo otvoreno da pričaju o svojim strastima i željama. Kada žena u ovom životnom dobu pokuša da se oslobodi tradicionalne uloge, mediji i javnost je nazivaju pogrdnim imenima. Zbog toga sam želela da snimim ovaj film i ispričam ovu priču - ističe glumica i dodaje:

Informer

Mirjana Karanović

Htela sam da ohrabrim druge žene i sve ljude koji osećaju da su zarobljeni u određenim ulogama protiv kojih njihov unutrašnji duh pokušava da se pobuni. Ideja filma "Majka Mara" je da otvori skrivene prostore u ženskom biću, koji šokiraju iskrenošću. Da govorim o potisnutoj strasti prema životu, o Erosu koji daje energiju, a koji je vekovima ograničavan i kontrolisan društvenim pravilima. Želela sam da napravim film o hrabrosti i prihvatanju. Očekujem burnu reakciju i radujem joj se.

Informer

Mirjana Karanović

Film "Majka Mara" pun je ljubavnih scena između Mare koju glumi Karanovićeva i Milana Živkovića kojeg glumi njen 32 godine mlađi kolega Vučić Perović. Zbog toga, iako film još uvek nije izašao u bioskope izazavao je veliku pažnju javnosti kada je pre tri nedelje objavljen njegov trejler na Jutjubu.

Film će svetsku premijeru imati večeras na Filmskom festivalu u Sarajevu, a kakve će biti reakcije publike ostaje nam da vidimo.

U galeriji na kraju teksta možete pogledati neke od intimnih scena između Mirjane i njenog mlađeg kolege Vučića: