22.08.2024.

09:00

Foto: Informer

Zabava

Milana Vasića razočarali glumci jer ne dolaze na Kosovo i Metohiju: Sada se obratio Ivanu Bosiljčiću i uputio mu ove reči

On je tada prozvao svoje kolege ističući koliko je razočaran jer se niko nije odazvao pozivu.

Dva meseca kasnije, na praznik Preobraženje Kosovo i Metohiju, kao i manastir Gračanicu, posetio je glumac Ivan Bosiljčić. Ponosni Milan Vasić podelio je slike svog kolege uz komentar:

"Bravo Boske moj dobri", napisao je pored fotografije Milan Vasić.

Glumac Ivan Bosiljčić posetio je našu južnu pokrajinu u ponedeljak, povodom velikog praznika Preobraženja.

Informer

 

"Na praznik Preobraženje 2024. večnost je stala u jedan dan. Sve od raspeća do vaskrsenja ugrađeno je u selu Prilužje na Kosovu i Metohiji, u 600 srpskih kuća i 2000 prekrasnih lica i duša. Osetio sam radosnu tugu dok sam grlio decu i naš narod na ovom svetom mestu. 

Ovde sam po pozivu i blagoslovu našeg Episkopa novobrdskog Ilariona koga naš dobri narod svuda dočekuje kao oca,brata i prijatelja i ispraća sa suzama i nadom na ponovni susret. Srce mi se preobrazilo na današnji praznik.

Informer

 

Zahvalan sam mom kolegi i bratu u Hristu Milanu Vasiću koji me je inspirisao svojom neraskidivom vezom sa ovim krajem Srbije, da ponovo dođem na Kosovo i Metohiju", napisao je Bosiljčić u objavi na Instagramu.

Podsećamo, Milan Vasić pevao je u porti manastira Svetih Arhangela u Prizrenu, gde se okupio veliki broj ljudi, a nakon nastupa se oglasio na Instagramu.

Glumac se uz snimak na kome peva pesmu "Ja sam momče sa Kosova" zahvalio svima koji su došli, ali je imao i zamerku za svoje kolege glumce.

Informer

Milan Vasić

"Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji, ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu", napisao je Milan na Instagramu i dodao da je razočaran:

"Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine", napisao je tada Vasić.