Autor: S. Kostić

22.08.2024.

15:23

Foto: Informer

Zabava

"Bajala sam da bih glumila u seriji Siniše Pavića"! Eva Ras šokirala objavom: "Prolazila sam njegovom ulicom da bi moje želje bile što pre uslišene"

Siniša je ostavio veliki trag u umetnosti, a jedna od onih koja je imala čast da sarađuje sa njim je i glumica Eva Ras.

Poznata glumica je iz Beograda otišla i na sahranu legendarnog scenariste koja je održana samo dan kasnije posle njegove smrti.

Informer

 

Ona je sada na društvenoj mreži Fejsbuk objavila status u kojem je priznala da je na sve moguće načine pokušavala da dobije ulogu u nekoj od Pavićevih kultnih serija.

Informer

 

"Četiri godine sam priželjkivala da igram u "Beloj lađi", molila se Bogu, bajala sam, svaki dan bih prošla bar jednom ulicom gde živi Siniša Pavić kako bi moje želje lakše našle put do njegove insipracije. Zaista se ne mogu požaliti, imala sam mnogo uspeha u životu, igrala sam i kod Emira Kustirice u čuvenom filmu "Otac na službenom putu", da ne pominjem mnoge druge velikane i njihova remek-dela gde sam igrala, ali ništa se ne može meriti onom ljubavlju koju dobijate od naroda igrajući upravo u njegovim serijama", napisala je Eva na pomenutoj društvenoj mreži.