Autor: Informer.rs

23.08.2024.

10:46

Foto: printscreen

Zabava

RASPRODATA PRVA PREMIJERA MJUZIKLA 'LU'! Teatar Odeon i pre otvaranja izazvao nezapamćeno interesovanje, zakazano deset premijernih izvođenja u septembru!

Do otvaranja Teatra Odeon ostalo je još nešto manje od mesec dana, a interesovanje javnosti za pozorište budućnosti je neverovatno. Naime, Teatar Odeon biće i zvanično otvoren 13. septembra, premijerom autorske predstave Željka Mitrovića „Lu", a prodaja karata putem sajta teatarodeon.rs, je u punom jeku! Zbog toga su u prodaju puštene karte za izvođenje predstave „Lu" 14. i 15. septembra.

Na pripremi mjuzikla „Lu", idejni tvorac Željko Mitrović je sa svojim timom, ali i ansamblom glumaca i plesača, radio više od godinu dana, a sudeći po veoma visoko postavljenoj lestvici, kako u glumačkom tako i u tehnološkom smislu, nema sumnje da će prva predstava Teatra Odeon postići veliki uspeh. 

Predstava „Lu", u režiji Željka Mitrovića i Marka Jovičića, donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav - da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost - gubi sve što je Princu Tame važno.

Uz neverovatan glumački ansambl predvođen Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović, koreografije od kojih zastaje dah i uz do sada neviđenu tehnologiju koja će se koristiti u pozorištu budućnosti, nema sumnje da će predstava „Lu" oduševiti publiku i naterati je da se iznova vraća u Teatar Odeon.

Za bogatstvo jedinstvenog audio-vizuelnog doživljaja Teatar Odeon pruža tri različita iskustva - bioskopsku projekciju, pozorišnu predstavu i svojevrstan rok koncert. 

Zato ne propustite jedinstvenu priliku da među prvima svedočite novoj eri pozorišne umetnosti i nabavite svoje karte putem sajta teatarodeon.rs za izvođenje mjuzikla „Lu" 14. i 15. septembra u novom gradskom Teatru Odeon.