Autor: S. Kostić

27.08.2024.

17:03

Foto: Foto: Printscreen/YouTube

Zabava

Sećate se vatrene Danice iz filma "Lajanje na zvezde"?! Odustala od glume, radila kao bebisiterka, a onda se vratila na velika vrata: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Natašin partner u filmu bio je Dragan Mićanović koji je igrao Mihaila Kneževića ludo zaljubljenog u svoju drugaricu iz razreda.

Iako joj je psole tog filma karijera krenula uzlaznom putanjom, Nataša je vrlo brzo odustala od svega.

Nakon NATO bombardovanja Srbije 1999. godine, lepa glumica se preselila u Italiju.

Informer

Nataša i Dragan u filmu "Lajanje na zvezde"

Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - priznala je tada Nataša.

Informer

Nataša u filmu "Lajanje na zvezde"

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Imaju dve ćerke. I dalje je aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama "Život je čudo" i "Folk", kao i u filmovima "Šišanje" i "Spomenik Majklu Džeksonu". 

Nataša je poslednju ulogu odigrala 2022. godine u komediji "Komedija na tri sprata" rediteljke Sandre Mitrović, a od tada publika nije imala priliku da je vidi u nekom projektu.

Šta nam dalje u karijeri Nataša sprema, ostaje nam da vidimo, a kako ona danas izgleda pogledajte u fotografijama na kraju teksta: