28.08.2024.

10:05

Foto: YouTube printscreen

Zabava

(FOTO) Njene grudi videla je cela Jugoslavija! Stekla popularnost u "Žikinoj dinastiji", a onda zaigrala u antisrpskom filmu Anđeline Džoli: Danas ne liči na sebe

U ovoj komediji reditelja Zorana Čalića pored Dragana Gidre Bojanića i Marka Todorovića glavnu ulogu igrao je i Nikola Kojo koji je u tom filmu predstavljen kao zavisnik od devojaka i seksa.

Kada njegove dede Žika i Milan za to saznaju pokušaće na sve načne da "izleče" svog unuka.

U jednoj od mnogobrojnih scena u kojima Miša Pavlović (Nikola Kojo) spava sa raznim devojkama pojavljuje se i Jasna Beri koja je u pomenutom filmu igrala Pajinu ženu kojeg je glumio Mima Karadžić.

Informer

Jasna u filmu "Druga Žikina dinastija"

U toj sceni Jasna se merdevinama penje do Mišinog stana gde vode ljubav, a kada krene da se iskrada nailazi na Žiku i Milana. U tom trenutku joj pada čaršaf kojim je bila pokrivena i ukazuju se njene obnažene bujne grudi. Tadašnja javnost nije prestajala da bruji o toj sceni, a mnogi su čestitali Jasni na hrabrosti.

Jasna već decenijama živi i radi u Sarajevu, a mnogi su joj zamerili kada se 2011. godine pojavila u filmu Anđeline Džoli - "U zemlji krvi i meda" u kojem su Srbi predstavljeni kao negativci. U srpskim filmovima je napravila svoje prve glumačke korake pa su mnogi smatrali da nije u redu da igra u filmu koji loše govori o Srbima.

Jasna ima 70 godina, a kako danas izgleda pogledajte na fotografiji na kraju teksta:

Informer