Autor: S. Kostić

07.09.2024.

12:09

Foto: ATA Images

Zabava

Srpskog glumca proslavila uloga u "Ubicama mog oca", ali nije bila pisana za njega: Evo kom njegovom legendarnom kolegi je bila namenjena i zbog čega je odustao od nje

Žarko Laušević bio je prvi izbor za ulogu inspektora Predraga Marjanovića.

- Gaga i scenarista Nataša Drakulić napravili su lik Marjanovića za Lauša. Znali su da će taj lik da nosi seriju, pa su zato želeli neko jako ime za ulogu insprektora. Lauš im je bio prvi pik, jer bi mu uloga u "Ubicama" bila veliki povratak na male ekrane posle 25 godina - priča izvor za Informer iz produkcije serije i dodaje da je isprva sve teklo po planu:

Informer

 

- Žarku se dopala ideja, prihvatio je ulogu i sve je bilo organizovano za njegov dolazak u Srbiju iz Amerike, gde je poslednjih godina života živeo sa porodicom. Međutim, neposredno pred snimanje iskrsli su mu neki privatni problemi i morao je da otkaže ceo projekat i stavi producente serije u nezavidnu situaciju.

Gaga i Nataša su u poslednjem trenutku morali da mu pronađu zamenu, da se ne bi pomeralo snimanje. Odluka je pala na Tihomira Stanića.

Informer

 

- Ulogu sam prvo odbio jer mi je reditelj rekao da želi da radi sa nekim koga dobro poznaje. To mi je malo zasmetalo jer valjda je najbitniji talenat i kvalitet, a ne to da li se poznajemo. Nakon deset dana su me ponovo pozvali i tada sam prihvatio - kaže Tika i ističe da su mu autori serije postavili jedan uslov:

- Zatražili su da oslabim 10 kilograma. Bez pogovora sam to uradio i zaigrao u "Ubicama". U početku sam na set dolazio i kada nisam imao snimanja jer mi je sve bilo prezanimljivo - ispričao je Stanić.

Informer

 

Glavne uloge u ovom krimi trileru igraju Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković i Miodrag Radonjić. 

Snimanje sedme sezone serije "Ubice mog oca" počelo je pre nekoliko dana u Beogradu.