10.09.2024.

12:49

Foto: PrintScreen YouTube

Zabava

(FOTO) Osušio se! Sin Dragan iz "Selo gori" drastično smršao, ne liči na sebe! Glumac uslikan u društvu poznatog voditelja, evo šta su radili

Glumac koji je karijeru započeo 2002. godine epizodnom ulogom u seriji "Porodično blago" je nakon pomenute drame autora Radoša Bajića, igrao u mnogim projektima, uglavnom na televiziji.

Zapažene uloge ostvario je u serijama "Ubice mog oca", "Zaspanka za vojnike", "Državni službenik" i "Složna braća".

Poslednjih godina publika širom Srbije gleda ga i kao jednog od voditelja popularnog kviza "Ja volim Srbiju".

Informer

 

Nenad je pravio letnju pauzu pa publika nije imala prilike da ga vidi nekoliko meseci, a posle objavljenog snimka na društvenim mrežama mnogi su se zabrinuli.

Na njemu se Nenad nalazi u društvu poznatog voditelja Bojana Ivkovića, a njih dvojica su se okupili lepim povodom jer su na Jahorini podelili mališanima skije. 

Informer

 

"Uživali su u svakom trenutku, družeći se sa mališanima i svojim prisustvom dodatno ulepšali vikend. Njihova radost se prenela na sve prisutne, a posebno na decu, kojima su podelili skije kao pripremu za predstojeću zimsku sezonu. Kako su rekli, raduju se svakom novom druženju i rado će se odazvati svakom narednom pozivu, pozivajući roditelje da i sledeći put dovedu svoju decu da zajedno stvaraju nezaboravne uspomene", stoji pored objavljenog videa.

Ono što je mnoge zabrinulo je to što je Nenad Okanović na snimku dosta mršaviji, izgubio je dosta kose, pa su se mnogi zabrinuli i zapitali da li je sa njegovim zdravljem sve u redu.

Kako Nenad izgleda pogledajte u galeriji na kraju teksta: