18.09.2024.

09:14

Foto: Tanja Andric

Zabava

Iva Štrljić nagrađena za ulogu u seriji "Igra sudbine": "Publika je ponovo pokazala koliko voli lik Dijane Erski"

Poznata glumica koja je publiku oduševila rolom luckaste modne kreatorke, iz godine u godinu za to dobija i potvrdu u vidu mnogobrojnih priznanja koja su joj do sada uručena.

Iva kaže da joj je drago što je dobila ovu nagradu jer je ona dokaz istrajnosti i snage.

- Raduje me sto sam dobila ovu nagradu jer je ona dokaz istrajnosti i snage koju je uvek pohvalno i dobro kada je jedna dama poseduje a da se pritom, to uvek volim da naglasim, nikad ne odriče one najlepše, najženstvenije i najvažnije osobine - nežnosti. Dostizati ciljeve, boriti se, uspevati, truditi se, biti nagrađen, nikada ne znači i ogrubeti već nas baš svi ti putevi uče da zadržimo prefinjenost u komunikaciji i poštovanje prema ljudima sa kojima sarađujemo i koje kroz posao susrećemo. To je moj način za koračanje ka svemu što osvajam i drugačije niti želim, niti umem. Ljubaznost i dostojanstvo uvek stavljam u prvi plan - kaže Iva za Informer.

Informer

 

Popularna glumica dodaje da joj je posebno drago što je nagradu dobila zahvaljujući ulozi Dijane Erski u seriji "Igra sudbine".

- Ono što je meni najbitnije kada govorimo o ovoj nagradi je to što je publika ponovo pokazala koliko voli lik Dijane Erski koji ja tumačim u našoj najdugovečnijoj seriji "Igri sudbine" - zaključuje Iva.