Autor: S. Kostić

18.09.2024.

10:19

Foto: RTS

Zabava

Zavrseno snimanje serije "Kamiondžije" (FOTO)

Poslednji kadrovi snimani su na niškom aerodromu, a zadnja klapa pala je u Nišu na mostu kod Tvrđave. 

- Potvrdili smo ove četvrte sezone da smo veliki ljudi, veliki radnici. Stvarno je ovo naporan rad, ovo je veliki posao zapravo. Nemaju ljudi sasvim osećaj koliki je posao raditi 90 dana, ali što je do nas, mi ćemo uraditi sve da pete sezone bude - istakao je glumac Nenad Jezdić.

Informer

 

- Ako uspemo, a izgleda sa smo sa ovom serijom uspeli da unesemo radost u porodice, da promovišemo nešto što se zove dobrota i ljubav i davanje, onda mislim da smo ostvarili smisao svog postojanja - dodao je glumac Tihomir Stanić.

Dobra atmosfera na snimanju prenosi se i na samu seriju, a najbolja potvrda za to su susreti sa publikom.

Informer

 

- Zaustavili su me ispred jedne knjižare i pitali me: "A šta vi radite?", ja kažem: "Snimamo ovde Kamiondžije". I žena kaže: "Jao, znate li koliko nama znači ta serija". Ta rečenica je zapravo predivna i dirljiva i uglavnom je odjek takav - rekao je reditelj i scenarista Filip Čolović.

Informer

 

U novoj sezoni, koja je za snimanje kažu bila zahtevnija, pojavljuju se i novi glumci. Jedna od njih je i Ivana Dudić.

- Ona je stjuardesa i pomaže Žići odnosno Tihomiru Staniću da razreši možda neku misteriju - opisuje svoju ulogu mlada glumica.

Informer

 

- Meni je baš želja i motiv da mi rastemo, i ja onako pod punom odgovornošću mogu da tvrdim da mi zaista rastemo, i da će ova sezona biti najbolja do sada - istakao je Čolović.

Gledaoci će ipak malo sačekati, serija će biti spremna za emitovanje najverovatnije u februaru naredne godine.