18.09.2024.

11:02

Foto: printscreen

Zabava

Pojavio se snimak poslednjeg dana snimanja "Selo gori, a baba se češlja": Glumci se grle i plaču, a od onoga što su jedni drugima rekli srce se cepa

Iako je premijerno emitovanje počelo sada već davne 2007. godine, i dan-danas se, sa svakom reprizom gleda s istim žarom i interesovanjem publike, te je stekla i status kultnog ostvarenja.

Radašin, Milašin, sin Dragan, Radojka, Zlatana, Đoda... samo su neki od likova čije se replike citiraju u svakodnevnom govoru ljudi s ovog područja, a glumci su toliko upečatljivo izneli svoje likove tokom četvorogodišnjeg snimanja da ih publika i dan-danas veže za njih.

Informer

 

Društvenim mrežama sada kruži snimak koji pokazuje šta se dešavalo iza kamere poslednjeg dana snimanja. Na njemu se može videti koliko je glumcima bilo teško što je višegodišnjoj saradnji i druženju došao kraj.

Gotovo da nije bilo onog ko se nije rasplakao, a njihovi zagrljaji, reči i pozdravi mnoge su ganuli.

- Strašno mi je teško. I znam da nikada više neću raditi ovako jedan lep posao - rekla je glumica Olga Odanović, koja je tumačila lik Zlatane.

Informer

 

Glumica Ljiljana Stjepanović je zaplakala.

Ej, gledaj me u oči - govorio joj je Radoš Bajić dok ju je grlio.

Legendarni Milorad Mandić Manda, koji je u seriji tumačio lik Milašina, obratio se kolegama emotivnim rečima.

- Hvala svima što ste trpeli i nervoze i što ste zajedno sa mnom uživali četiri godine praveći ovu seriju. Da dâ Bog da se sretnemo ponovo, na ovom ili na nekom drugom poslu, sasvim je svejedno, biće mi milo da vas vidim - rekao je on dok je grlio Nenada Okanovića, koji je tumačio lik sina Dragana.

Informer

 

Ekipi se obratio i autor serije i glumac Radoš Bajić.

- Bilo je veoma, veoma lako raditi sa takvim divnim ljudima, sa tako veličanstvenim, darovitim i talentovanim ljudima, čiji se dar i talenat ne može izmeriti. To je prosto čarobno. Veličanstveno. Zbilja završamo seriju, ali ćemo se mi sresti ponovo, to je sasvim sigurno. Mi nećemo prestati da sarađujemo - poručio je tada Bajić.

- Ponosna sam što sam bila član ovakve ekipe i što je Radoš imao poveranja da mi poveri ovakvu čarobnu ulogu. Zahvalna sam - rekla je čiji je lik tumačila Ljiljana Stjepanović, koja je u seriji "Selo gori, a baba se češlja" glumila Radašinovu suprugu Radojku.

Pogledajte dirljiv video koji se nalazi na kraju teksta: