23.09.2024.

14:55

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Radmila Živković biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana

Čuvena dramska umetnica Radmila Živković biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana sutra, 24. septembra, a komemoracija će se održati istog dana u 14.30 časova u Narodnom pozorištu u Beogradu.

"Komemoracija će se održati u utorak, 24.09.2024. godine, u Narodnom pozorištu, opelo počinje u 13.30, a sahrana u 14.30 h, na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana",  napisala je Radimilina ćerka Bojana Bambić na Fejsbuku.

Podsetimo, Radmila Živković preminula je 20. septembra u 72. godini. Bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih, da bi otad igrala u nekoliko desetina filmova.

Informer

 

Vest o Radmilinoj rastužila je mnoge, a za Informer se odmah, skrhana bolom, oglasila njena ćerka, takođe glumica Bojana Bambić.

Majka mi je preminula jutros u 10.34 časova u bolnici posle duge i teške bolesti. Teško mi je i zamolila bih sve medije da poštuju privatnost naše porodice u ovim teškim trenucima. Da sve bude dostojanstveno baš onako kao što je ona živela - rekla je Bojana Bambić za Informer.