Autor: S. Kostić

27.09.2024.

14:50

Foto: Telekom Srbija

Zabava

Stiže nova srpska serija koja govori o životu tokom pandemije koronavirusa! Evo kada počinje emitovanje "Krunske 11"

"Krunska 11" je humoristična, ali i dirljiva priča smeštena u dvorište zgrade u ulici Krunska, gde stanari prolaze kroz svakodnevne izazove života tokom pandemije koronavirusa.

Njihovi životi iznenada se menjaju pod teretom vanrednih okolnosti, a serija prikazuje kako se odnosi među njima razvijaju u atmosferi izolacije i straha, ali i kroz toplu ljudsku interakciju i humor.

Pod kreativnom palicom scenaristkinje Aleksandre Kostadinović i režijom Miroslava Lekića i Koste Đorđevića, serija se osvrće na izazove karantina i globalnih promena koje su u potpunosti promenile živote glavnih junaka.

Informer

Zoran Cvijanović

Dolaskom korone, policajac Dmitar i predsednica kućnog saveta Milina nameću nova pravila koja dovode do nepredvidivih situacija.

Njihove sudbine, kao i životi drugih stanara, isprepliću se u duhovitim i emotivnim pričama, u kojima se pojavljuju ljubavni zapleti, porodične tenzije, ali i novi prijatelji.

Informer

Ana Lečić

Kroz nepredviđene susrete i izazove, likovi koje igraju poznati glumci kao što su Ana Lečić, Vule Marković, Jovan Jelisavčić, Danica Radulović, Milica Tomašević, Vaja Dujović, Zoran Cvijanović, Nemanja Stamatović, Lena Marković, Marko Todorović, Miloš Đorđević, Danica Ristovski, Jakov Marjanović, Sonja Damnjanović, Andrija Kuzmanović, Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i mnogi drugi, uče kako se nositi sa promenama, kroz niz emocionalnih i duhovitih momenata.

U svetu koji se stalno menja, "Krunska 11" donosi osvežavajući pogled na život kroz prizmu
svakodnevnih borbi i radosti stanara u dvorištu jedne zgrade.

Informer

Andrija Kuzmanović

Ne propustite priliku da pratite njihovu priču, koja počinje 30. septembra na Superstar, i dozvolite da vas "Krunska 11" odvede na putovanje puno smeha, suza i nepredvidivih preokreta svakog radnog dana u 21h.