27.09.2024.

15:00

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Zabava

"Tražio je da mi uplati novac i liže štikle"! Srpska glumica ispričala sve o nepristojnim ponudama

Iako se trudi da sve drži daleko od očiju javnosti, ponekad podeli neku pikanteriju iz privatnog života, odnosno ljubavnog.

Tako je otovoreno govorila o raskidima i kako podnosi rastanak sa partnerom. Njena odlučnost da nastavi dalje svakako je privukla veliku pažnju.

Informer

 

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje. Nemam šta da patim, nemam vremena da patim, zašto biste trošili vreme? Ako se nešto završi, s razlogom se završilo. Ako se nešto ne vrati na staro, s razlogom se nije vratilo i nećemo plakati zbog toga. Baš sam onako hladna, distancirana i gruba - rekla je glumica za podkast "Večernjih novosti".

Budući da važi za jednu od najatraktivnijih glumica na našoj sceni, Dudićeva se neretko sreće i sa nepristojnim ponudama, pa je tako jednom prilikom otkrila šta joj je ponudio čovek putem društvenih mreža.

Informer

 

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo - ispričala je Ivana Dudić, pa dodala:

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je glumica svojevremeno.