Autor: S. Kostić

01.10.2024.

09:32

Foto: Informer

Zabava

Iva Štrljić promovisala svoju knjigu "Voleti u Beogradu" pa otkrila: "Sav prihod od prodaje doniraću deci u Zvečanskoj (FOTO)

Poznata glumica je sinoć u Skupštini Grada Beograda održala promociju svoje knjige koju je objavila izdavačka kuća "Službeni glasnik".

Iva je tom prilikom otkrila da će sav novac odprodaje knjige donirati u humanitarne svrhe.

Informer

 

Puno mi je srce što vas vidim u ovolikom broju. Odlučila sam da ceo prihod od ove knjige poklonim deci u Zvečanskoj. Mislim da je njima ljubav najpotrebnija.  Ključna stvar ove knjige je ta, što navija za Beograd jer on učestvuje u svim ljubavima - rekla je Iva pred medijima i brojnim gostima.

Informer

 

Među govornicima na promociji bila je i voditeljka Suzana Mančić koja je tom prilikom rekla da je knjiga prepuna fantastičnim ljubavnim pričama.

Informer

 

Svako od nas pamti gde se poljubio prvi put. Evo, ja pamtim, bilo je to u ulici Nikole Kopernika. Svako od nas se seća boje vrata koje je zatvorio za sobom. "Voleti u Beogradu" je knjiga o ljubavi i o Beogradu jer je najlepše voleti u svom rodnom gradu.  Ovo je više ženska knjiga nego muška. Ovde ima priča o doživotnim ljubavima, ali i promašenim ljubavima - rekla je Suzana.

Urednik Petar Arbutina rekao je da od početka prati Ivin književni rad i da je svaki put sve bolja.

Informer

 

Bio sam urednik njene prve knjige. Primetio sam tada nešto što je osobeno za Ivu Štrljić, a to je jedan specifični stilski senzibilan osećaj za pisanje - rekao je Arbutina.

Svečanu ceremoniju otvorio je dečiji hor "Čarolija", a na kraju promocije glumac Slobodan Stefanović otpevao je dve pesme.

Informer

 

Iva je veliki borac i voli sve da radi do perfekcije. Izabrala je dve pesme koje je zelela da baš ja otpevam večeras -  "Zvižduk u osam" i "Beograde" - rekao je Slobodan pre nastupa.