Autor: S. Kostić

01.10.2024.

12:25

Foto: Foto: Printscreen/YoutubePedja Milosavljević

Zabava

(FOTO) Uloga striptizete Violete iz "Žikine dinastije" obeležila joj je obeležila: Rođaka joj je izvršila dvostruko ubistvo, evo kako danas izgleda

I dan danas se prepričavaju njene čuvene replike iz ovog ostvarenja: "Jao, što me je sramota" i "Ja sam striptizeta Violeta, rešila sam da se udam". Tom ulogom stekla je veliku popularnost i postala jedan od omiljenih TV junaka.

Glumica je uloge ostvarila i u filmovima: "Tri karte za Holivud", "Bure baruta", "Lavirint" "Motel Nana" i "Slučaj Harms".

Olivera je pre svega sjajnom glumom, ali i stavom i specifičnim glasom uspevala da ostavi pečat u svakoj od tih rola koje su filmovima i serijama davale posebnu draž. 

Informer

Olivera u filmu "Žikina dinastija"

Odigrala je veliki broj uloga na scenama Beogradskog dramskog pozorišta, Narodnog pozorišta, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Pozorišta Boško Buha i Pozorišta Dušan Radović.

Pre par godina svim medijima je odjeknula vest da je bratanica Olivere Viktorović ubila baku i majku.

Informer

Olivera u filmu "Žikina dinastija"

Na pitanje medija da li je razgovarala sa bratanicom o tome šta se dogodilo rekla je da sa njom godinama nije u kontaktu.

S Teodorom nisam u kontaktu od 2006. godine. Pokušala sam više puta da je izvučem iz problema. Ona je decu rodila posle. Imala sam 2006. veliku neprijatnost s njom i majkom. Posle tog događaja sam prekinula svaku komunikaciju, jer je to ugrozilo moju porodicu i decu. Više nisam mogla da joj pomognem. Mnogo mi je žao što njena deca rastu na sličan način - rekla je Olivera vojevremeno i dodala:

Svesno nisam htela kontakt s njom. Kad se desila ta tragedija, pomislila sam u kojoj meri sam i ja kriva. Međutim, ništa nisam bila jer se to desilo 2015. godine, a devet godina pre toga sam prekinula odnos i rekla kraj. Sve što znam o tom događaju je iz medija. Sklanjala sam se od novinara jer nisam znala šta da im kažem. Imam ja lepa sećanja na tu devojčicu. Iskreno mi je žao. Jedina sam doživela to od bliže porodice. Možda je bolje što nisu morali to da vide - istakla je.

Olivera je poslednjih godina veoma aktivna u glumi pa smo je tako gledali u serijama "Nemanjići - rađanje kraljevine", "Šifra Despot", "Kamiondžije d.o.o.", "Jedini izlaz", "Drim tim", "Porodica" i "Pevačica".

Kako Olivera danas izgleda možete pogledati na fotografiji na kraju teksta:

Informer