04.10.2024.

15:27

Foto: Foto: Nemanja Miščević

Zabava

Počela prodaja karata za film "Izolacija": Ne smete propustiti novi triler Miloša Bikovića (FOTO)

Ova misteriozna i dinamična filmska priča, pod rediteljskom palicom Marka Backovića, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, vodi nas u zabačenu naučnu stanicu, smeštenu u napuštenim šumskim dubinama, u koju stiže istraživač Jovan (Miloš Biković), kako bi se bavio proučavanjem divljih životinja.

Njegov beg od civilizacije, međutim, biva brutalno prekinut nizom stravičnih i na prvi pogled neobjašnjivih događaja.

Informer

 

Našeg najuspešnijeg glumca Miloša Bikovića gledaćemo u potpuno jedinstvenoj priči koja ga dovodi na granicu paranoje i beznađa.

Pored Bikovića sjajnu glumačku ekipu čine Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović, Alisa Lacko.

Informer

 

Ovu originalnu i nesvakidašnju filmsku priču kao koscenarista potpisuje i Marko Jocić, a autorski deo ekipe čine i direktor fotografije Ðorđe Stojiljković, montažerka Nataša Pantić, scenografkinje Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor Nikola Jeremić, kao i kostimografkinja Jelena Đorđević.

Informer

 

Produkcijske kuće Viktorija Film, Archangel Digital, Livada Produkcija, LMC i Talking Wolf productions stoje iza ovog filmskog projekta, koji je realizovan uz  podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, Telekoma Srbija, Filmskog centra Srbije i Audio-vizuelnog centra Republike Srpske.  

Od 31. oktobra film "Izolacija" će se naći u bioskopima širom zemlje i regiona, a distribucija filma je poverena Art Visti.