Autor: S. Kostić

09.10.2024.

13:17

Foto: Foto: ATA images

Zabava

(FOTO) Posle 30 godina dobila ulogu! Srpska glumica živi na rubu egzistencije, hrani se u narodnoj kuhinji, a evo u kojoj seriji je gledate na RTS

Glumica koja je poznata po svojim ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj dinastiji", "Smrti gospodina Goluže", hrani se u nardonoj kuhinji, u Nemanjinoj ulici, a za medije je progovorila o svom teškom životu i otkrila kad su počele njene patnje.

- Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovala sam. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš. Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: "Ne može". Nisam mogla da verujem kad sam to doživela - rekla je glumica i dodala:

Informer

Vesna Pećanac u "Žikinoj dinastiji"

- Ovo što je mene snašlo može svima da se desi. Takva su vremena i idu takva vremena da svima ovo može da se desi. Treba ići napred, naći svoj pravac - rekla je tada Vesna Pećanac.

Glumica je poslednju ulogu odigrala 1995. godine u filmu "Tamna je noć". Od tada je nestala.

Informer

Vesna Pećanac

Posle teškog životnog perioda koji je trajao skoro 30 godina, Vesna se na velika vraća svom pozivu.

Ona je dobila ulogu u hit seriji "Nobelovac" koja govori o našma slavnom piscu Ivi Andriću koja je premijerno počela sa prikazivanjem prošlog vikenda na RTS.

U ovoj drami Vesna ima epizodnu ulogu, a pojavila se već u prvoj epizodi.

Kako Vesna izgleda u seriji "Nobelovac" pogledajte na fotografijama na kraju teksta: